Huomisen muoti


Valokuvaaja Laura Ojan kuvat kertovat ruandalaisista tytöistä, jotka ompelevat parempaa tulevaisuutta itselleen ja Ruandalle. Nuoret vaatturit ovat osallistuneet World Visionin ammattikoulutukseen Rulindon alueella Pohjois-Ruandassa.
Koulutusohjelmassa on mukana haastavista olosuhteista ponnistavia nuoria kuten koulupudokkaita ja teiniäitejä. Vuosittain noin 250 nuorta saa ohjelman kautta ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksen sekä tukea yritystoiminnan käynnistämiseen.
Laura Ojan kuvia ja toimittaja Eveliina Lauhion tekstejä on julkaistu alun perin Sunnuntaisuomalaisessa reportaasina ”Huomisen muoti”.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Teemme työtä sen eteen, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus kouluttautua ja löytää toimeentulo. Olemme tehneet silpomisen ja lapsiavioliittojen vastaista työtä yli 20 vuotta. Suojelemme äitejä ja tyttöjä myös äkillisissä kriiseissä kuten Ukrainan sodan keskellä. Auttaa voit osoitteessa worldvision.fi

Design District Illustration
event