Hotel Indigo ja Masterclass


Hotel Indigo® ja World Photography Organisation toteuttavat maksuttomia älypuhelimen käyttöön perustuvia valokuvauksen Masterclass-kursseja Euroopassa. Seuraava kurssi järjestetään Helsingissä. Kurssin opettaja, pariisilainen Anthony Lepinay, antaa viisi vinkkiä älypuhelimella kuvaukseen.

Suomen Masterclass-kurssi pidetään Helsingissä vastikään avatussa Hotel Indigo Helsinki – Boulevardissa. Kurssin opettajana toimii pariisilainen katuvalokuvaaja ja luova johtaja Anthony Lepinay, joka on saavuttanut kansainvälistä mainetta kuvaajana ja jonka kuvia seuraa yli 70 000 ihmistä Instagramissa (@antone_lep).

Hotel Indigo ja WPO järjestävät Euroopan laajuisen My Neighbourhood -valokuvauskilpailun, joka tarjoaa harrastajavalokuvaajille mahdollisuuden saada kuvansa esille arvostettuun SONY World Photography Awards -näyttelyyn Lontoon Somerset Houseen. Osallistujien tarvitsee vain ottaa kuva, joka herättää henkiin heidän oman asuinalueensa sielun, ja julkaista se instagramissa tageilla #Neighbourhood ja @hotelindigo. Kilpailu on voimassa 20.9.2015 asti.

 

Sijainti

Bulevardi 26
00101 Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event