Designpaja perheille: Ihmishahmot


Lauantaina 16.4.2022 klo 13 ja 14 Designmuseon Studiossa
Ennakkoilmoittautuminen / Osallistuminen museon sisäänpääsymaksulla (12/10/6 €, alle 18- vuotiaille ja museokortilla vapaa pääsy)
?‍? Designmuseon aikuisen ja lapsen yhteisessä työpajassa työskennellään Kaiken kansan muotoilua -näyttelyn hengessä .Lapsen ja aikuisen yhteisessä työpajassa nautitaan yhteisestä tekemisestä luovalla ja leikkisällä tavalla erilaisten materiaalikokeilujen ja oman suunnittelutehtävän avulla.
Ihmishahmo on toistuva kuva-aihe muotoilutuotteissa ja esineissä. Kaiken kansan muotoilua -näyttelyyn on koottu esille Designmuseon kokoelmasta esimerkkejä siitä, millaisia hahmoja suomalaisen muotoilun historiassa on esiintynyt. Kuka on nähty kuvaamisen arvoisena? Minkä näköisinä ja millaisissa rooleissa ihmisiä on kuvattu?
Designpajoissa perheille on lasten ja aikuisten vuoro suunnitella ja toteuttaa omannäköisiä ihmishahmojaan. Sukellamme paperileikkausten maailmaan: työpajassa suunnitellaan ja valmistetaan yhdessä ihmisfiguurit paperista leikkaamalla. Työpajan alussa tutustutaan ihmisen mittasuhteisiin, ja pajassa luodaan ihmishahmoja paperista leikkaamalla ja liimaamalla.
Työpajaan mahtuu mukaan 12 osallistujaa, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin! Työpajan kesto on noin 45 minuuttia. Lapsi osallistuu työpajaan aikuisen kanssa. Muistathan varata paikan jokaiselle osallistujalle.
Tervetuloa mukaan kaikki isommat ja pienemmät suunnittelijat!
Ilmoittaudu Designpajaan tästä: https://www.eventbrite.fi/e/designpajat-perheille-ihmishahmot-tickets-315405184397?fbclid=IwAR08U2_OAm3SnxsAJEzPq7xictsrAElKkZILVr-zaWcaKhDFviXK6ZfYTwI
Kuva: Kobra Agency, valokuvat Paavo Lehtonen.

Sijainti

Design Museum
Korkeavuorenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event