Design District Market


Design District Helsingin putiikit kutsuvat sinut tutustumaan tarjontaansa ja viettämään keväistä päivää Dianapuistossa.

DESIGN DISTRICT MARKET

23.5.2015 klo 11-17

Dianapuisto / Dianapuisto Park
Erottajankatu 7, Helsinki

Design District Helsinki juhlistaa jälleen kevättä Design District Market -myyjäisillä Dianapuistossa lauantaina 23.5. klo 11-17!

Myytävänä on upeita designtuotteita, mm. vaatteita, asusteita, koruja, esineitä, taidetta ja paljon muuta. Pajan workshopissa klo13-15 mahdollisuus valmistaa oma rannekoru. Tule tekemään löytöjä ja nauttimaan tunnelmasta. Lasten ja lapsenmielisten iloksi tapahtumassa jaetaan myös ilmapalloja! Tapahtuma on osa Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalia.

Musiikista vastaa Dj Jere Leskinen/ Stereotype, Basso. Tapahtumassa on myös koko perheen kulttuuriohjelmaa, mm. Allegra Labin antropologinen performanssi.

 

Mukana/Participants:
titimadamVia MinnetCORUYALumiAlnilamEscapistArtGlassCenter,PajaRaw NorthMiia Magia Designbe&livPaloniOVVN shop (Uhana DesignHankalaKuula + Jylhä), Uploud Audio , SHOP Desipeli Helsinki / Helena MetsäluotoGlobe HopeProloquegTie2OR+BYYATOlipa Kerran RavintolaPapa ALBERT Ristorante & BarHotel IndigoAllegra Lab Helsinki.

Sijainti

Kolmikulma
Helsinki
Suomi

Osallistuvat jäsenet

Alnilam


Design District Illustration
event