Carolina Grunérin taidemyyntinäyttely Hello Darlingissa


Hello Darling yhdistää taidetta ja moderneja versioita muinaisista mauista Late Night Shopping -tapahtuman ”Art & Antiques” kunniaksi 11.2.2016.

Lupaavan taidemaalari Carolina Grunérin myyntinäyttely ravintolasalissa, taiteilija paikalla klo 18-21. Erikoistarjouksia eateryn ruokalistalla: klo 15-21 mikä tahansa pieni annos + mikä tahansa jälkiruoka listalta yhteensä 15€ (norm. 17-18€). Lisää juoma- ja ruokatarjouksia paikan päällä – koko päivän ajan.

 

”Suurin inspiraationlähteeni on innostus, joka seuraa tunteille antautumista ja elämälle heittäytymistä. Toivon, että teokseni vaikuttavat katsojiin juuri tällä tapaa – että ne loisivat portin elämän ja tunteiden kokemiselle”, Carolina kuvaa teoksiaan ja luovaa prosessiaan.

 

Hello Darling on Iso Roobertinkadun sisäpihan kätköistä löytyvä eatery – ravintolaa rennompi ja kahvilaa ruokaisampi, ystävällinen naapuri, jonka kanssa nautitaan elämästä. Paikka, jossa huikataan heti ovelta ”hello Darling”!

Hello Darlingin menu koostuu puhtaista mauista, tarkkaan valituista raaka-aineista ja kansainvälisistä vaikutteista. Eateryn montrealilaisen kokin uusin menu yhdistää israelilaisia ja persialaisia vaikutteita kuumimpiin ruokatrendeihin – vai miltä kuulostaa quinoasushi, vegelohi tai ruusuvedellä ja pistaasilla höystetty lihapata?

 

 

 

 

 

Sijainti

Iso Roobertinkatu 3-5
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event