AXellent Stand Up på Svenska


Komedikväll – Anders Helenius och vänner

Klo:20.00

18€

MC ANDERS HELENIUS som HOST
Anders blev känd för det finska folket via nyhetssatiren ”Noin viikon studio” (YLE1 2018), men har redan i nästan 20 år fått publiken att skratta med sin stand up på både finska och svenska.

Denna prisbelönta komiker lyckas i konststycket att ta vardagliga observationer och skruva till dem till en vass satir som både river ner skratt och väcker tankar.

ANNA RIMPELÄ
Anna Rimpelä är en skådespelare och komiker som med sitt unika uttryckssätt tar upp de saker som få säger högt. Hon har medverkat i flera inhemska TV-serier och uppträtt i Nelonens humorprogram Stand up! Anna uppträder frekvent på landets största humorklubbar och har även skrivit fyra böcker. Hon har också flitigt uppträtt på Janne Grönroos svenskspråkiga stand up klubb Top Floor Comedy i Helsingfors och runt svenskfinland.

JONATHAN LAGERQUIST
Jonathan är Finlands fattigaste finlandssvensk, men själv tror han att han är roligast. FPA slutade att stöda hans psykoterapi, så nu behandlar han sina problem på scenen istället.

BAHAR TOKAT
Bahar Tokat är en karelsk-turkisk got. Om Marilyn Manson fick Tingeling på smällen skulle resultatet vara Bahar Tokat — egna livets rebelliska kebabspett som vägrar bli inklämt i ett pitabröd.

Biljetter: https://www.tiketti.fi/axellent-fun-stand-up-pa-svenska-hotel-ax-helsinki-lippuja/94033

Sijainti

Hotel AX
Välimerenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event