AXellent Fun // Stand up in English


Kaisa Pylkkäsen emännöimä Stand Up ilta vierainaan Hugleikur Dagssonin, Jamie MacDonaldin ja Bahar Tokat!

Hugleikur Dagsson on islantilainen sarjakuvapiirtäjä/koomikko. Hän on julkaissut monia kirjoja, kirjoittanut muutaman näytelmän ja julkaissut yhden stand up -erikoisjulkaisun englanniksi. Hän rakastaa juustoa, kauhua ja Suomea.

Jamie MacDonald on suomalais-kanadalainen koomikko ja taiteilija, joka tunnetaan Punch Up! Resistance & Glitter -esityksistä Kansallisteatterissa sekä Comedy Idiot,  englantilaisesta komediaklubista Kalliossa. Hänet tunnetaan myös The Feminist Comedy Nightsin kasvona ja Radio Helsinki podcastin How Bad Was That yhteisjuontajana Ali Jahangirin kanssa.

Jos olet koskaan miettinyt, mitä jos Marilyn Manson saisi vauvan Tinker Bellin kanssa, tässä on vastauksesi: Bahar Tokat! Hän aloitti stand upin jo 16-vuotiaana ja hänellä on sotkuinen loputon materiaalilähde, joka juontaa elämästään turkkilaisena goottina Suomessa. Hänet tunnetaan myös näyttelijätyöstään sekä lavalla että näyttämöllä.

Ja emäntänäsi Kaisa Pylkkänen, palkittu suomalainen koomikko, joka on kiertänyt maailmaa (No, vain 10 maata kolmella mantereella) komediallaan ja haalinut kaikki tällä klubilla nähtävät vieraat. Hänet on äänestetty ”Vuoden koomikoksi” vuonna 2020.

Koko ilta on englannin kielellä.

Valitse sinulle sopivin lippuvaihtoehto ja tule nauttimaan illasta!

Sijainti

Välimerenkatu 18
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event