AXellent Fun Stand Up in English


Illan isäntänä toimii James MacDonald joka on suomalais-kanadalainen koomikko ja taiteilija. Hänet tunnetaan Punch Up! Resistance & Glitter -esityksistä Kansallisteatterissa sekä Comedy Idiot, kuukausittain järjestettävästä englantilaisesta komediaklubista Kalliossa. Hänet tunnetaan myös ”The Feminist Comedy Nights” kasvoina sekä Radio Helsinki podcastin ”How Bad Was That” yhteisjuontajana Ali Jahangirin kanssa.

Ray Zambino tekee mahdottomasta mahdollista: Hän on skotlantilainen, mutta voit kuitenkin ymmärtää häntä. Rayn komediaan liittyy mm.vieraan ihmisen kulttuurisia havaintoja vieraassa maassa. Ray on aiemmin kirjoittanut MTV:lle, Ylelle ja esiintynyt Nelonen Stand Upissa. Hän on työskennellyt kansainvälisesti BBC:lle ja esiintynyt kaikkialla Suomessa, Isossa-Britanniassa ja ympäri Eurooppaa.

Aurora Vasama, tämä sateenkaaripunkkari larppaa keski-ikää pelottomasti ja riskejä kaihtamatta ja pystyy tarvittaessa huovuttamaan pannumyssyn vaikka julkisella paikalla ilmeenkään värähtämättä! Aurorahan on onneksi prinsessa ja muutenkin vähän niin kuin nallekarkkibooli kossulla terästettynä, eli just LOL. Aurora Vasama on Suomen Stand up Clubin Vuoden Tulokas -kisan voittaja 2019.

Koko ilta on englanninkielinen.

Valitse sinulle sopivin lippuvaihtoehto ja tule nauttimaan!

Design District Illustration
event