Art Fair Suomi Goes Galleries


Art Fair Suomi Goes Galleries avaa Helsingin kuvataidekesän 2021 ja levittäytyy ympäri kaupungin gallerioita ja näyttelytiloja. Festivaalin yhteisiä avajaisia vietetään tiistaina 8. kesäkuuta.

Tapahtumassa on mukana yli 20 galleriaa ja lähes 100 taiteilijaa. Aiempina vuosina Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa järjestetty Art Fair Suomi toteutetaan siis tänä vuonna eri puolilla Helsinkiä gallerioiden ja taideyhteisöjen omissa toimitiloissa.

Kutsumme kävijät tutustumaan gallerioihin ja uppoutumaan taidenäyttelyihin omatoimisesti tai erilaisten opastusten, keskustelujen, työpajojen ja muiden tapahtumien kautta. Kaikkiin näyttelyihin ja lähes kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Isoon osaan tapahtumista voi osallistua myös virtuaalisesti. Festivaaliohjelma täydentyy toukokuun 2021 aikana.

Art Fair Suomi vastaa koronapandemian aiheuttamaan kulttuurinnälkään turvallisella ja yleisöystävällisellä tavalla. Lukuisista taidetiloista ja pienemmistä tapahtumista koostuva kokonaisuus mahdollistaa festivaalin järjestämisen turvallisesti ja rajoitukset huomioiden. Noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia ja tiedotamme niiden vaikutuksista tapahtumaan verkkosivullamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.


DDH:n jäsenistä mukana ovat:

Galleria Sculptor // Galleria Sinne // Hippolyte // tm•galleria

Design District Illustration
event