SAUSO – Vastuullisesti käsityönä valmistetut laatukäsineet.


Visit EERIKINKATU 1 HKI
Shop sauso.com

Sauso on sinua varten ja rakkaudesta käsineisiin. Sauso on palvellut suomalaisia laatukäsineitä arvostavia asiakkaitaan jo miltei vuosisadan. Sauson toimintaa ohjaavat toimintaperiaatteet, joilla uskotaan maailman pysyvän ja paranevan: ekologisuus, eettisyys ja vastuullisuus, joihin Sauso on lisännyt omat mausteensa: arvostaminen, design, erilaisuus ja eksklusiivisuus. Tällä työkalupakilla varustettuna Sausolla uskotaan siihen, että suurella sydämellä, parhaista materiaaleista ja huippulaadukkaalla käsityöllä valmistetut käsineet ovat sitä, mitä asiakkaat tarvitsevat.

Sauson Joulu kotiin läheltä. -kampanja

Eerikinkadun liikkeessä tarjouksia ja yksittäiskappaleita erikoishintaan. Joulun uutuuksia, kuten erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja rukkasia ja nahkaisia citylapasia. Pieniä eriä suomalaisista poron -ja hirven nahoista valmistettuja käsineitä.

Design District Illustration
member

Sauso

Sauso on suomalainen, 90-vuotias premium käsinebrändi, jonka juuret ulottuvat kolmen Sauso-sukupolven päähän. Käsineet valmistuvat Unkarissa pöytäleikkausmenetelmää käyttäen käsin yli sadan …