Workshops

PIHKA collection

Näytä kartalla
PIHKA collection

Sustainable style with a Nordic twist.
Made by us – and sometimes, you. Yes, you read that right.

Vastuullisuutemme perusta on oivaltava suunnittelu ja pitkäjänteisyys. PIHKA collectionin toiminnassa laatu kulkee aina määrän edellä. PIHKA tuotteiden on tarkoitus kestää ja tuottaa iloa mahdollisimman kauan.

PIHKA collection on vuonna 2013 perustettu kotimainen laukkubrändi jonka tuotteissa näkyy pohjoismainen ajaton muotoilu: elegantti minimalismi, laadukkuus ja innovatiivisuus. PIHKA laukuille ominaista ovat ajankohtaiset ja kauniit värit, jotka uudistavat klassiset tuotteet aina uudelleen. Oman laukkumalliston suunnittelun ja valmistuksen lisäksi järjestämme yksipäiväisiä elämyskursseja, joilla pääset valmistamaan itsellesi malliston valikoituja tuotteita. Keskeisimmät arvomme ovat paikallisuus, materiaalien laatu ja koko toiminnan läpinäkyvyys.

Valmistitpa laukkusi itse käsityönä kurssillamme tai valitsitpa sen PIHKA mallistosta, kaikessa tekemisessämme on tärkeää laadukkuus, yksilöllisyys ja vastuullisuus. Haluamme, että PIHKA tuotteet ovat kumppanisi läpi elämän. Meille on tärkeää tarjota paitsi tietoa nahasta myös mahdollisuus tuotteiden huoltoon kauttamme. Haluamme kantaa vastuun jokaisesta PIHKA tuotteesta läpi sen elinkaaren.

Design District Illustration
information