Fashion & Style

Papu & Uhana Store

Näytä kartalla
Papu & Uhana Store

Papu

Papu on vuonna 2012 perustettu suomalainen, nopeasti kansainvälistyvä designvaateyritys, joka valmistaa omaleimaisia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita lapsille ja aikuisille. Malliston laadukkaissa tuotteissa yhdistyvät Anna Kurkelan suunnittelemat ajattomat tuotemallit, Hanna-Riikka Heikkilän inspiroivat kuosit sekä kiinnostavat väriyhdistelmät. Papulla on tunnistettava kädenjälki joka maalailee tarinoita luonnosta, kaupungeista ja kaikesta kauniista ympärillämme. Papun kaiken toiminnan ytimenä on vastuullisuus. Suurin osa Papun tuotteista on tehty luomu- puuvillasta, merinovillasta, pellavasta sekä kierrätysmateriaaleista. Tuotteet valmistetaan EU:ssa.

www.papustories.fi

Uhana

Uhana Design on vuonna 2012 Tampereella perustettu designyritys, jonka korkealaatuiset ja leikkisät vaatteet syntyvät perustajien Mira Vanttajan ja Hanna Virkamäen yhteistyönä. Hannan työpöydällä muotoutuvat Uhanan mallistokokonaisuudet, jossa
Miran suunnittelemat ajattomat ja omaleimaiset kuosit pääsevät kunniapaikalle.

Uhana syntyi halusta luoda laadukkaita vaatteita jotka näyttävät juuri oikeilta ja istuvat täydellisesti. Suunnittelijaduo Mira Vanttajan ja Hanna Virkamäen yhteistyöstä lähtenyt projekti on kasvanut aidoksi yhteisöksi ja yritykseksi joka seisoo oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, vastuullisuuden ja rohkean kauneuden takana tänään ja huomenna. Läpinäkyvä toiminta ja tiivis yhteistyö kumppaneiden kanssa takaavat tuotannon korkean laadun ja eettisyyden.

www.uhanadesign.com

 

Design District Illustration
information