Eat, Drink & Sleep

MUJI Kamppi

Näytä kartalla
MUJI Kamppi

MUJI Kamppi myymälästä, kauppakeskus Kampin 4. kerroksesta, löydät laajan valikoiman suomalaisten pientuottajien ruoka- ja juomatuotteita. Voit myös tutustua MUJI Small Galleryn vaihtuviin taidenäyttelyihin.  

Kaksi kertaa kuussa MUJI myymälässä järjestetään MUJI Community Market, jossa pienet suomalaiset brändit ja taiteilijat myyvät tuotteitaan.  

Tervetuloa nauttimaan MUJI Kamppi myymälän tunnelmasta ja löytämään aina jotakin uutta! Myymälän yhteydessä toimii myös ravintola. 

MUJI Local Food Store tarjoaa valikoiman ruoka- ja juomatuotteita yli sadalta suomalaiselta pientuottajalta. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita aina kahvista ja leivästä aitoihin karjalanpiirakoihin, kauniisiin kuivakukkiin ja pienpanimotuotteisiin.  Teemme läheistä yhteistyötä tuottajien kanssa ja tuotteet saapuvat meille suoraa tuottajilta ilman välikäsiä. 

Local Food Store on tärkeä osa toimintaamme ja haluamme myös olla tuottajien tukena kaikin mahdollisin keinoin. Autamme tarvittaessa tuotesuunnittelussa, tuotekehityksessä sekä myös yhteistöissä. 

MUJI Community Market tapahtuma järjestetään kahdesti kuussa perjantaisin ja lauantaisin MUJI myymälässä. Paikalliset suomalaiset taiteilijat ja käsityöläiset saavat mahdollisuuden myydä tuotteitaan MUJIn myymälässä ilman kustannusta. 

Osallistuminen on ilmaista ja osallistujat saavat pitää koko myyntituoton itse. MUJI Community Market on osa MUJI “yhdessä yhteisön kanssa”- ohjelmaa. Voit lukea tulevista Community Marketeista ja vaihtuvista teemoista MUJIn sosiaalisen median kanavista. 

MUJI Small Gallery on avoin näyttelytila, jossa esitellään Suomessa toimivien taiteilijoiden ja ryhmien töitä.  

 

MUJI perustettiin alun perin Japanissa vuonna 1980. MUJIn valikoimasta löytyy erilaisia kodin tuotteita, vaatteita ja asusteita sekä ruokatuotteita. MUJIn tavoitteena on olla miellyttävällä tavalla osa ihmisten elämää joka päivä. 

MUJI Local Food Store, MUJI Community Market ja MUJI Small Gallery ovat tärkeitä osia MUJIn toiminnassa. Tavoitteenamme on olla mukava kohtaamispaikka, jossa viettää aikaa. 

Design District Illustration
information