Design & Interiors

Artek Helsinki

Näytä kartalla
Artek Helsinki

Artek Helsinki –lippulaivamyymälä tarjoaa inspiraatiota kahdessa kerroksessa. Myymälän valikoima on kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos Artekin omista sekä kotimaisten ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikoista ja uutuuksista. Lisäksi valikoimaa rikastuttavat tarkoin valikoidut sesonkiluonteiset tuotteet sekä vaihtuvat näyttelyt taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun parista.

Myymälästä löytyy Stool Customization Workshop, josta kukin voi poimia 60 jakkaraan mieleisensä osat. Toisen kerroksen Kirjakioski tarjoaa visuaalisesti ja sisällöllisesti kiinnostavan otoksen kirjoja ja lehtiä. Lisäksi myymälästä on saatavilla yhdessä helsinkiläisen Innogreenin kanssa toteutettu huonekasvivalikoima. Sisustussuunnittelupalvelu sekä ompelu- ja verhoilupalvelut löytyvät toisesta kerroksesta.

Artek on liike, jonka tarkoitus on tuoda design osaksi jokaisen arkea. Tervetuloa viettämään aikaa, inspiroitumaan, tapaamaan ystäviä, tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin ja ennen kaikkea huonekaluihin ja valaisimiin.

Design District Illustration
information