Fashion & Style
Andiata

Andiatan muotitalo on perustettu vuonna 1986 ja siitä lähtien se on tullut tunnetuksi täydellisestä räätälöinnistä, viimeistellyistä yksityiskohdista ja yhtenäisen kokonaisuuden rakentavista mallistoista, joissa pohjoismainen minimalismi kohtaa pariisilaisen naisellisuuden. Andiata luo asuja modernille naiselle, joka arvostaa laatua ja hyvää istuvuutta – asuja joissa yhdistyy eleganssi ja mukavuus. Vastuullisuus on aina ollut yrityksen keskeisimpiä arvoja jota toteutaan ja priorisoidaan niin materiaaleissa kuin malleissa.

Andiatan johdossa toimii menestyksekäs äiti-tytär-kaksikko, Tarja ja Matilda. Tämä ainutlaatuinen dynamiikka ohjaa vahvasti Andiatan arvoja ja tavoitteita – palo luoda yli sukupolvien kestävää muotia, joka inspiroi ja ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen. Mallistojemme vaatteet on suunniteltu istumaan osaksi kaikenikäisten naisten persoonallista tyyliä ja kulkemaan mukana elämän eri vaiheissa.

Andiatan pääkonttori ja design studio sijaitsee Vallilassa, lähellä Helsingin keskustaa. Sijainti on keskeinen kaikelle Andiatan toiminnalle aina suunnittelusta lopputoteutukseen ja tuotannosta markkinointiin. Suunnittelutiimi työskentelee tiiviisti yhdessä kaavamestariemme sekä ompelijoiden kanssa luoden korkealaatuisia, kestäviä ja pitkäikäisiä vaatteita, joiden viimeistelyssä näkyy huippuunsa hiottu käsityötaito.

Design District Illustration
information