TRE Christmas Market


Pitkään yleisöltä suljettuna ollut WTC:n kaunis pankkisali Aleksanterinkadulla avaa ovensa tunnelmalliselle TRE joulumarketille. Suojeltu historiallinen tila tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle, joka kokoaa yhteen laadukkaan suomalaisen designin, hyväntekeväisyyden ja joulun lämpimän tunnelman. Tapahtuman sisällössä ja valikoimassa on otettu erityisesti huomioon lapsiperheet.

Sijainti Stockmannin kulmalla houkuttelee ostoksille, ja tuhannen neliön tyylikäs tila takaa erinomaisen esillepanon ja laajan valikoiman. TRE Christmas Marketissa on mukana yli 100 yritystä. Kuukauden ajan avoinna olevalle tapahtumalle odotetaan jopa 100 000 kävijää. Monipuolinen valikoima sisältää mm. Cozy Publishingin kirjoja, Papu Designin lastenvaatteita, Lapuan Kankureiden kodintekstiilejä, Tikaun sisustustuotteita sekä Verson huopa- ja korituotteita. Oton Soppa -ravintola perustaa markettiin puurobaarin ja Johan & Nyström kahvilan. Lapsiperheitä huomioidaan erilaisten ohjelmasisältöjen kautta ja tunnelmallisesta tilassa on suuri joulukuusi.

Tapahtuman konseptissa yhdistyvät joulun ja TRE:n arvot: antamisen ilo ja yhdessä tekeminen. TRE:n tavoitteena on kerätä 1000 lahjaa lasten-, nuorten-, ja vanhainkoteihin sekä pakolaiskeskuksiin Helsingin seudulla. Lahjat jaetaan yhdessä Brother Christmas -nimellä tunnetun hyväntekijän kanssa. Lahjaksi menevistä tuotteista annetaan asiakkaalle 30 % alennus. Lahjan antaja saa lisäksi 10 % alennuksen yhdestä valitsemastaan omasta ostoksestaan. Omia lahjoja voi myös tuoda Christmas Marketiin sen aukioloaikoina.

Ilmarinen, Viking Line, ARTAP by Helsinki Contemporary, Habitare ja SuoMu toimivat yhteistyökumppaneina tapahtumassa.

TRE Joulumarket on avoinna joka päivä (paitsi 6.12.)  24.11.-24.12. klo 11-20, ja joulua edeltävän viikon klo 11-21. Jouluaattona avoinna klo 9-12. Osoite on Aleksanterinkatu 17.

Location

Aleksanterinkatu 17
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event