Design District Helsinki ja UrbSpotter aloittavat yhteistyön

UrbSpotter-sovelluksesta Design District Helsingin virallinen mobiilikanava‚

Paikallisia luovien alojen toimijoita markkinoiva Design District Helsinki ja helsinkiläinen sovelluskehittäjä UrbSpotter Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön kautta UrbSpotter-mobiilisovellus toimii vastedes Design District Helsingin jäsenten virallisena mobiilikanavana Tavoitteena on tuoda Design District Helsingin tuote- ja palveluvalikoima kattavasti UrbSpotteriin kuluvan kesän aikana.

UrbSpotter mullistaa toiminnallaan paikallista kivijalkaostamista tuomalla kaupunkien kivijalkaliikkeet tuotteineen lähemmäs kuluttajia. Uusi palvelu poistaa kivijalkaostamiseen perinteisesti liitettyjä haasteita niin kivijalkayrittäjän kuin kuluttajankin näkökulmista.

Syksyllä 2016 UrbSpotterin toiminnallisuuksia laajennetaan, jolloin sovellukseen tuodaan niin inspiraatiosisältöä kuin ostomahdollisuus päivän sisäisillä toimituksilla Helsinkiin. Ilmainen UrbSpotter-sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-alustoille ja uusiutuvien nettisivujen myötä sovelluksen sisältöön pääsee rajoitetusti käsiksi myös nettiselaimella.

”Uskomme toiminnassamme vahvasti yhteistyön voimaan ja siihen, että parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen päästään yhdistämällä erilaisten toimijoiden ydinosaaminen keskenään. Yhteistyö Design District Helsingin kanssa on meille kunnia. Design District Helsingin jäsenissä yhdistyy se, mikä on paikallisessa kivijalkaliiketoiminnassa parasta: persoonallisuus, palvelu ja pettämätön tyyli. Yhteistyön kautta pääsemme tarjoamaan UrbSpotterin käyttäjille laajemman valikoiman paikallisen kivijalan helmiä. Kehitämme UrbSpotteria niin, että se mobiilikanavana mahdollistaisi myös erilaisten elämyksellisten digitaalisten ominaisuuksien tuomisen osaksi fyysistä liiketoimintaa. Design District Helsingin jo käsitteiksi muodostuneet tapahtuvat tarjoavat meille oivan mahdollisuuden tällaisten ominaisuuksien lanseeraamiseen”, toimitusjohtaja Ville Sinisalo, UrbSpotter.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä – UrbSpotter on dynaaminen, uusi toimija, ja arvostuksemme elävää kaupunkikulttuuria ja kivijalkaa kohtaan on yhteinen. UrbSpotterin osaamisen ja sovelluksen ansiosta pääsemme palvelemaan muotoilun faneja entistä paremmin ja monipuolisemmin. Toivomme, että sovellus kannustaisi turistien lisäksi myös kaupunkilaisia tutustumaan Helsingin monipuoliseen muotoiluun matkailijan silmin”, toiminnanjohtaja Minna Särelä, Design District Helsinki.

Lisätietoja aiheesta antaa:
Ville Sinisalo, CEO & Partner
UrbSpotter Oy
ville.sinisalo@urbspotter.com
040 7622019
www.urbspotter.com, facebook.com/urbspotter , Instagram: @foxtheurbster