Fashion & Style

Ritva Falla

Näytä kartalla
Ritva Falla

Ritva Falla on suomalainen vaatebrändi, joka on luotu ajattomuutta ja laatua arvostavalle naiselle. Malliston vaatteet ovat istuvuudeltaan loistavia, käytössä mukavia ja helppohoitoisia. Pääsuunnittelijamme Mika Piiraisella on pitkä tausta vaatesuunnittelijana Suomessa ja hänen kädenjälkensä sopii saumattomasti malliston suunnittelufilosofiaan.

 

Design from Finland

 

Laadukkaat materiaalit, tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja hyvä istuvuus ovat jokaisen malliston suunnittelun lähtökohtia. Meille on tärkeää myös se että vaatteet tuotetaan mahdollisimman ekologisesti. Ritva Falla -mallistot suunnitellaan Helsingissä, kankaat hankitaan ja vaatteet ommellaan EU:n alueella. Malliston tuotteet eivät ole suunniteltu vain yhtä sesonkia varten vaan vaatteen pitää kestää aikaa ja tulla niin rakkaaksi, että haluaisit itsellesi uuden samanlaisen.

 

Our Collection

Tervetuloa tutustumaan koko mallistoomme myymäläämme Helsingin Ullanlinnan sydämessä osoitteessa Korkeavuorenkatu 2. Tuotteitamme on lisäksi saatavilla valikoiduilla jälleenmyyjillä ympäri Suomea. Verkkokauppamme www.ritvafalla.fi palvelee ympäri vuorokauden.

Design District Illustration
information