Jewellery
PAJA
  • Design District Market Design District Market
  • Design District -ilta Design District -ilta

PAJA – your local design shop

Paja on lämminhenkinen pieni kolmen naisen pyörittämä korumyymälä Eerikinkadulla kivenheiton päässä Kampin kauppakeskuksesta. Nimensä mukaisesti Paja on paikka, jossa valmistuu kihla- ja vihkisormuksia ja kolmen korumuotoilijan Tiian, Ellin ja Annen suunnittelemia ja valmistamia omia korumalleja. Kolme erilaista tekijää täydentävät toisiaan ja Pajalta löytyy moniin tyyleihin ja teemoihin taipuva valikoima koruja tärkeisiin hetkiin: huomenlahjoiksi, juhlakoruiksi tai kaasojen ja morsiusneitojen kiitoslahjoiksi. Valmiita vihkisormusmalleja meiltä löytyy jokaiselta suunnittelijalta, mutta usein sormukset ovat uniikkeja. Ne tärkeimmät korut valmistetaan joka tapauksessa aina asiakkaan toiveita kuunnellen.

Teemme koruja sydämen palosta ja ylpeinä käsityöläisyydestämme. Tiia kiteyttää, että korun tekeminen on prosessi, joka alkaa ideasta ja etenee luonnoksina ja hahmomalleina koruksi aikaa säästelemättä. ”Lopulta, kun katson valmista, kiillotettua korua, olen innoissani. Joka ikinen kerta. Olen onnekas saadessani suunnitella ja tehdä kauniita koruja työkseni. Koruja, joita sinä voit kantaa mukanasi, minne menetkin. Toivon, että ne tuovat sinulle iloa.”

Homepage and webshop: www.pajadesign.com

Instagram: https://www.instagram.com/pajadesignshop/

Facebook: https://www.facebook.com/pajadesign/

Design District Illustration
information
Design District Illustration
member_story

Jäsentarina: PAJA

Paja on kolmen korumuotoilijan työhuoneen yhteydessä toimiva putiikki, täynnä mitä ihanimpia koruja ja värikkäitä asusteita. Kävin haastattelemassa korumuotoilijoita Elli Hukkaa …