Tero Kuitunen & Sanna Suova : Garden of Heavenly Delights


Kuvittaja Sanna Suovan ja suunnittelija-keramiikkataiteilija Tero Kuitusen yhteisnäyttely Garden of Heavenly Delights tutkii käsin tekemisen merkitystä hektisen maailman vastapainona. 

Garden of Heavenly Delights -näyttelyssä on esillä Kuitusen keramiikkaa sekä Suovan Ilojen Puutarha -pienjulkaisu, joka on painettu riso- ja serigrafiatekniikalla. Kahden suunnittelija–taiteilijan teoksia yhdistää uteliaisuus ihmisen luontosuhdetta, intiimiyyttä sekä ei-inhimillisiä olentoja kohtaan. Materiaalilähtöisesti käsin työskentelevät tekijät ovat luoneet teoksia erilaisia ympäristöjä – niin luonnollisia kuin digitaalisia – havainnoiden. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua teosten syntyprosesseihin työvälineiden, inspiroivien esineiden ja luonnosten kautta.

Tero Kuitunen (s. 1986) on helsinkiläinen suunnittelija ja keramiikkataiteilija, joka ammentaa inspiraatiota muotoilun ja taiteen rajapinnoista sekä ennakkoluulottomista yhdistelmistä. Hän tutkii työssään huumorin ja kosketuksen merkitystä, pyrkien teostensa kautta liikuttamaan ihmisiä. Projektit alkavat usein materiaalien ja värien inspiroimana. Kuitunen työskentelee monialaisesti muotoilun ja taiteen parissa, tehden tilasuunnittelua, tuotemuotoilua, kuratointia ja omaa taiteellista työtä.

Sanna Hellikki Suova (ent. Turunen, s. 1985) on helsinkiläinen kuvataiteilija, kuvittaja ja graafikko. Suova työskentelee laajennetulla painetun taiteen kentällä, ja hänen työtään yhdistää rakkaus käsillä tekemiseen sekä perinteisiin painomenetelmiin.

Lue lisää näyttelystä

Garden of Heavenly Delights – Tero Kuitunen ja Sanna Hellikki Suova – 11.10. – 24.11.2024

Luonnos – Grafian luova tila
Uudenmaankatu 13, Helsinki.
ke–pe 12–17, la–su 12–16, vapaa pääsy!
@luonnostila

Sijainti

Luonnos
Uudenmaankatu 13
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event