Tornin Piha / Kesän keikkakalenteri 2024


Vanhan asuinkorttelin kätköistä, Tornin sisäpihalta, löytyy viihtyisä, puistomainen terassi, joka tarjoaa ihanaa viilennystä helteisiin päiviin. Ainutlaatuisen ulkoilmabaarin tunnelma elää luonnon ja vuorokauden rytmissä. Illan pimetessä kattona on tähtitaivas. Tornin Pihalla esiintyy DJ pe-la klo 19-22. Nappaa ystävät mukaan ja tule nauttimaan musiikista, ruuasta ja raikkaista virvokkeista Helsingin tunnelmallisimmalle kesäterassille!

Kesän 2024 keikkakalenteri:

12.-13.7. – DJ Joona Peltoniemi (House with Jazzy vibes)

19.-20.7. – DJ Jay Mellin (Funky House)

26.- 27.7. – DJ Sami Kiiveri (Progressive Terrace House)

2.-3.8.     –  DJ Jay Mellin (Groovy House)

9.8.         – DJ Joona Peltoniemi

10.8.       -DJ Joona Peltoniemi & Bio Saksofonistiata

 

Jay Mellin aloitti tiskijukan uransa jo 80-luvun puolivälissä ja on tällä hetkellä yksi kokeneimmista DJ:stä Suomessa. Hän on yksi alkuperäisistä uranuurtajista jotka toivat House musiikin Suomeen ja soittanut käytännössä kaikissa tärkeimmissä klubeissa ja tapahtumissa Suomessa mm. Berlin-Botta ja Hype klubeilla. Hän toimi myös promoottorina ja DJ:nä omassa klubissaan nimeltä Screen. Ibizalla soitetut lukuisat keikat eri vuosikymmeninä ja sieltä hankitut vaikutteet ovat kuultavissa hänen seteissään tänäkin päivänä. Jay on DJ joka pystyy muuntautumaan ja luomaan ainutlaatuisen tunnelman hyvinkin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Sami Kiiveri hankki vankan kokemuksen DJ:nä Lontoossa missä usean vuoden ajan asui ja soitti useilla eri klubeilla ja tapahtumissa joist voidaan maitinta mm. Ministry of Sound, Turnmills ja Pacha.
Club Mediterraneo klubitapahtumia järjestettiin poikkeuksellisesti sekä Lontoossa että Helsingissä usean vuoden ajan. Sami on julkaissut myös musiikkia HouseAmigo DJ kollaboraatiossa eri levymerkeille kansainvälisesti. Tänä kesänä hän soittaa ja tuottaa CFBT nimellä kuukausittaista ohjelmaa Ibiza Stardust Radiolle ja hänen oman tyylinen progressiivinen house soundinsa sopii hyvin niin terasseille kuin klubeille.

Joona Peltoniemi aloitti DJ:nä 2000-luvun taitteessa ja on soittanut levyjä ympäri Suomea parhaimmillaan 200 keikkaa vuodessa, nauttien monipuolisesti eri musiikkigenreistä mitä voi yleisölle tarjoilla. Sydäntä lähellä on erityisesti melodinen house mitä hän on soittanut muun muassa BCN Clubilla.

Tornin Pihan aukioloajat:
ma-to – 12-22.00, ruokamyynti klo 12-20
pe-la  – 12-23.00, ruokamyynti klo 12-22

Nähdään Tornin Pihalla!

Sijainti

Yrjönkatu 28
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Hotelli Torni

ma–su 6:00–23:59