Haemme toiminnanjohtajaa tai yhteistyökumppania

Design District Helsinki – Designkortteli ry hakee toiminnanjohtajaa tai yhteistyökumppania vastaamaan yhdistyksen toiminnan hallinnoinnista, markkinoinnista, viestinnästä ja tapahtumatuotannosta. Kyseessä on aikaisintaan 1.1.2019, tai sovittaessa alkava määräaikainen positio vuoden 2019 loppuun. Vuoden 2019 jälkeen jatkuen yhdistyksen vuosikokouksen 2019 päätöksen mukaisesti vuodeksi kerrallaan.

Tehtävästä maksetaan korvausta 3 000 € / kk (sisältäen arvonlisäveron tai palkan sivukulut, riippuen maksutavasta).

Toiminnanjohtajan / yhteistyökumppanin tehtäviin kuuluvat:
– Yhdistyksen hallinnolliset tehtävät
– Yhteydenpito jäsenistöön
– Yhdistyksen tapahtumien järjestäminen (esim. Design District Market kahdesti vuodessa ja jäsenseminaari kahdesti vuodessa)
– Yhdistyksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaaminen
– Mediatyöskentely, mediasuhteiden hoito ja lehdistötiedotteet
– Verkkosivujen www.designdistrict.fi sisällöntuotanto ja hallinnointi
– Sosiaalisen median sisällöntuotanto ja hallinnointi (Facebook & Instagram: @designdistricthelsinki, Twitter: @ddhelsinki)

Tehtävä edellyttää:
– Aktiivista ja sosiaalista luonnetta
– Sujuvaa sisällöntuotanto- ja kommunikaatiokykyä suomeksi ja englanniksi
– Kokemusta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta ml. markkinointiviestintä sosiaalisessa mediassa
– Kokemusta yritys- tai yhdistystoiminnan hallinnoinnista

Eduksi katsotaan:
– Tapahtumatuotannon osaaminen
– Kokemus WordPress-verkkosivupohjan käytöstä
– Kiinnostus designalaa ja kaupunkikulttuuria kohtaan
– Helsingin yritysverkostojen tuntemus
– Muu kielitaito

Muuta huomioitavaa:
– Työaika on joustava ja työtä voi tehdä Design District Helsingin toimistolla osoitteessa Punavuorenkatu 7C tai muualla
– Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyöskentelyä
– Haastattelut pidetään viikolla 48 ja mahdolliset jatkohaastattelut viikolla 49.

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV (yli 5MB:n tiedostot linkkeinä) viimeistään 25.11.2018 osoitteeseen info@designdistrict.fi.
Lisätietoja antaa Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja, Piia Lehtinen (puh 050 583 1657; piia.lehtinen@designmuseum.fi) sekä toiminnanjohtaja Minni Soverila (puh 044 988 0168, tavoitettavissa hakuun liittyen ke 14.11 klo 9:30-11:30 sekä ke 21.11. klo 16-17:30; info@designdistrict.fi).

Design District Helsinki on Pohjoismaiden ensimmäinen ja laajasti kansainvälisesti noteerattu muotoilualan keskittymä, josta on otettu mallia Arabiemiraateissa asti. Sen edustaman designkeskittymän merkittävyyttä ei kuvaa ainoastaan sen tunnetuimpien suomalaisen muotoilun lippulaivatoimijoiden, kuten Artekin, Marimekon ja Designmuseon mukanaolo, vaan myös jäsenistön monipuolisuus. Designputiikkien ja gallerioiden rinnalla verkostossa on kokonaisvaltaisella muotoilullaan erottuvia ravintoloita, kahviloita ja hotelleja, sekä kasvava luovien palveluiden tuottajien joukko.

Design District Helsinki on vakiintunut yli 200 jäsenorganisaation yhdistykseksi ja kaupungin ympärivuotiseksi muotoilukohteeksi, jonka toiminnan päätöksenteosta vastaa jäsenistöä edustava yhdeksänhenkinen hallitus.