Design District Helsinki etsii toiminnanjohtajaa vuoden 2022 alusta alkavalle toimikaudelle

Design District Helsinki etsii yhteistyökumppania toteuttamaan toiminnanjohtajan tehtäviä 4.1.2022 alkaen

Design District Helsinki – Designkortteli ry on vuonna 2005 perustettu yhdistys, joka tunnetaan paikallisen kaupunkikulttuurin ja kivijalan puolestapuhujana sekä designalan asiantuntijana. DDH tukee helsinkiläisiä designalan kivijalkayrityksiä ja ylläpitää näiden toimijoiden verkostoa. Yhdistyksen jäseniä yhdistää muun muassa designin keskeinen rooli yrityksessä, suomalainen muotoilu, vastuulliset toimintaperiaatteet sekä luonnollisesti kivijalkayrittäjyys.

Viimeisen vuoden aikana Design District Helsinki on sekä uudistanut visuaalisen ilmeensä että kehittänyt uutta mobiilioptimoitua digikarttaa ja tapahtumakalenteria. Uusi alusta Find.designdistrict.fi lanseerattiin kesäkuussa. Alustan avulla Helsingin designhelmet, galleriat ja muotiliikkeet ovat helposti löydettävissä. Uuden digikartan kehittämisvaiheessa DDH sai tukea Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK:ilta.

DDH:n toiminnan tavoitteena on pitää kaupunki elävänä ja olla omalta osaltaan edistämässä tasokasta kaupunkikulttuuria. Haluamme olla rakentamassa kaupunkia, jossa paikallinen kivijalkayrittäjyys on elinvoimaista ja kannattavaa.

 

Design District Helsinki etsii uutta toiminnanjohtajaa ensi vuoden alusta alkavalle toimikaudelle.

Toiminnanjohtaja tehtäviin kuuluu yhdistyksen toimintasuunnitelman mukaisesta operatiivisesta toiminnasta vastaaminen sisältäen kokouskäytännöt. Huolehdit yhdistyksen kirjanpidosta ja taloushallinnon tehtävistä yhdessä kirjanpitäjän kanssa sekä budjetoinnista yhdessä hallituksen kanssa. Lisäksi vastaat yhdistyksen viestinnästä, markkinoinnista ja sisällöntuotannosta sosiaalisen median kanaviin. Muita tehtäviäsi ovat yhteydenpito jäsenistön kanssa, uusjäsenhankinta sekä tapahtumatuotanto.

Toivomme sinulta:

 • innovatiivista otetta yhdistyksen toiminnan kehittämiseen
 • vahvaa oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • vankkaa kokemusta viestinnän tehtävistä sekä markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa – muusta kielitaidosta on työssä hyötyä
 • kykyä ottaa uusia ohjelmistoja haltuun nopeasti, hallitset jo MS Office -ohjelmat

Lisäksi katsomme eduksi:

 • kokemuksen tapahtumatuotannosta: Design District Helsinki järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia kuten market-tapahtumia, keskustelutilaisuuksia, jäsenkoulutuksia ja digitaalisia myyntitapahtumia
 • sosiaalisen median toimintalogiikan, hakukoneoptimoinnin ja digianalytiikan ymmärtämistä, sekä osaamista hyödyntää erilaisia somealustoja
 • kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitsemisen, sekä WordPress-pohjaisten verkkosivujen päivittämisen osaamisen

 

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja merkittävän roolin Design District Helsingin kehittämisessä eteenpäin. DDH-yhteisö käsittää yli 150 helsinkiläistä yritystä ja toimijaa, joten mielenkiintoista seurattavaa ja viestittävää riittää. Palkkio toiminnanjohtajan tehtävästä on 3.000,00 €/kk (sis. alv.). Tehtävä sopii henkilölle, joka laskuttaa palkkionsa joko kevytyrittäjänä, toiminimellä tai yrityksensä kautta. Työaika on joustava ja kyseessä on osa-aikainen toimi (80% työviikko). Työlle ei ole määritelty suorituspaikkaa, mutta on tärkeää, että toiminnanjohtaja näkyy jäsenistölle, tutustuu heidän toimintaansa ja jalkautuu tarpeen tullen, kuten esimerkiksi mediakierrosten ja tapahtumien yhteydessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anniina Dunder-Berg sekä DDH:n hallituksen puheenjohtaja Piia Lehtinen.

 • Anniina Dunder-Berg on tavoitettavissa puhelimitse 044 988 0168 tiistaina 5.10. ja keskiviikkona 6.10. klo 10–13 // Sähköpostiosoite: info@designdistrict.fi.
 • Piia Lehtisen tavoitat numerosta 050 583 1657. Hänelle voit soittaa torstaina 30.9. ja perjantaina 1.10. klo 10-13 // Sähköpostiosoite: piia.lehtinen@designmuseum.fi.

Lähetä hakemuksesi 17.10.2021 mennessä sähköpostitse: info@designdistrict.fi.