Taidesalonki Piirto 5.3.2020 alkaen: PRIMAVERA – maalauksia & veistoksia


Näyttely jatkuu toistaiseksi. Tarkistathan aukioloajat 30.4.2020 asti numerosta 0503575777 tai info@piirto.com.

 

TAITEILIJAT:

Eija-Elina Bergholm, Mika Honkanen, Sinikka Hurskainen,
Miretta Männistö, Tiina Pesonen, Tapani Piirto, Alisa Ranta-aho,
Sofia Saikåin, Marja Uusiluoto-Raaska

Yhdeksän taiteilijan monipuolinen näyttely PRIMAVERA avaa Taidesalonki Piirton kevätkauden. Taiteilijat tulevat eri puolelta Suomea sekä Pietarista.

Maalaustaiteen lisäksi näyttelyssä on esillä turkulaisen veistostaiteilija Marja Uusiluoto-Raaskan ilmeikkäät kiviteokset, osa niin hersyvällä huumorilla.

Länsi-Suomen pitsikaupunki Raumalta tulevan taiteilija Mika Honkasen tarkat siveltimen vedot sisältävät paljon erilaisia tapahtumia, tunnelmia ja hetkiä.

Itä-Suomesta Imatralta taiteilija Sinikka Hurskainen tuo pilkettä silmäkulmassa tapahtumarikkaat ja värikkään humoristiset maalauksensa.

Taiteen moniosaaja taiteilija Eila-Elina Bergholm Helsingistä kuvaa luontoa ja maisemia omalla niin persoonallisella ja harmonisella tyylillään.

Naapurikaupunki Espoossa vaikuttava taiteilija Tiina Pesonen yllättää tuomalla aina eri näyttelyissään uusia tyylejä ja mielenkiintoisia vetoja kankaalle.

Taiteilija Alisa Ranta-aho, nykyisin Helsingissä taiteileva monipuolinen taiteentekijä, myös maalaa vauhdikasta liikettä, räiskyvää elämän iloa, filosofiaa ja tekemisen intoa.

Niin ikään Helsingissä työskentelevä taiteilija Miretta Männistö on graafisen suunnittelun lisäksi myös innokas taiteentekijä. Teoksissa näkyvät kepeä vapaa liike ja pehmeät sävyt kuljettavat kohti valoa.

Helsingin Lauttasaaressa taiteilija Tapani Piirto maalaa lempeän värikylläisiä, harmonisen utuisia henkilöaiheita ja valojen ja varjojen väreilyä.

Nurmosta, Pohjanmaalta Pietariin taiteen opiskeluun on päätynyt taiteilija Sofia Saikåin. Hän esittäytyy ensimmäistä kertaa Taidesalonki Piirton näyttelyissä ja tuo tuulahduksen venäläisestä monipuolisesta taiteen opista.

Lämpimästi tervetuloa taiteen inspiroivaan maailmaan & kuulemaan.

Sijainti

Uudenmaankatu 7
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

Taidesalonki Piirto

ma Suljettu
ti–pe 11:00–18:00
la–su 11:00–16:00