Jukka Jokinen: Melt


Jukka Jokinen: MELT
3.-17.3.2018, vapaa pääsy

Gallerian kevätkausi käynnistyy nuoren lasimuotoilija Jukka Jokisen valaisimiin keskittyvällä lasinäyttelyllä MELT.

Melt-valaisin sai alkunsa Jokisen tavoitteesta tuoda sekä orgaanista, vapaata muotoa että hyvin geometristä muotokieltä samaan tuotteeseen. Suunnittelu- ja kehitystyön lopputuloksena syntynyt Melt on vettä ja lasia yhdistelevä valaisin. Suupuhallettuun lasikupuun lisätty vesi luo illuuusion sulavasta jääpalasta valaisimen sisällä. Vesi myös taittaa valoa kauniisti valaisimen ympärille.

Vaikka Melt-valaisimia tehdään sarjana, on jokainen valaisin täysin uniikki kappale valmistustapansa ansiosta. Valaisimen lasiosan ulkomuoto vaihtelee vapaasta puhallustekniikan ansiosta ja ainoana muottina toimii valaisimen sisämuodon luova grafiittitiili. Tule gallerialle tutustumaan!

Avajaiset 3.3.

Näyttelyavajaisia juhlitaan lauantaina 3.3. kello 14 alkaen. Olet tervetullut kutsumaan mukaan myös ystäväsi! Ilmoittauduthan ystävällisesti ennakkoon sähköpostitse: ammi@mafka-alakoski.fi

Uutta: Galleriakeskiviikko 7.3.

Näyttelyn aikana galleriamme osallistuu keskiviikkona 7.3. pidettävään galleriakeskiviikkoon, jolloin ovet ovat avoinna kello 20 saakka. Galleriakeskiviikko on mainio tapa viettää iltaa kulttuurin parissa ja tehdä kierros erilaisissa näyttelyissä.

Muotoilijatapaaminen 17.3.

Avajaisten lisäksi itse lasimuotoilijan pääset tapaamaan gallerialla näyttelyn viimeisenä lauantaina 17.3. kello 11-16. Muotoilijatapaamiseen ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua, senkun poikkeat paikalle!

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.
Tutustu myös muotoilijan nettisivuihin: www.jukkajokinen.com


Galleria Mafka&Alakoski
Iso Roobertinkatu 19, Helsinki

Avoinna ti-pe 11-18, la 11-16

www.mafka-alakoski.fi

Sijainti

Iso Roobertinkatu 19
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

Galleria Mafka & Alakoski

ma Suljettu
ti–pe 11:00–18:00
la 11:00–16:00
su Suljettu