AQUA AURA: Landscape Flowers and Guts – valokuvataidetta/fotografie


Milanossa asuva ja työskentelevä valokuvataiteilija Aqua Aura rakentaa taiteessaan valokuvateoksia, joiden lähtökohtana on aina hänen syvällinen filosofinen pohdintansa ja kyseenalaistava tutkimuksensa kohteena olevasta teemasta. Teemat liittyvät luontoon, ihmiseen, ihmisenä olemiseen, kuolemaan ja elämään.

Taidekriitikko Alessandro Trabucco kirjoittaa: ”Aqua Auran valokuvataiteellinen työskentely edustaa aikanamme tapahtunutta kehitystä ja ennakoi tulevaisuutta: valokuvausta perinteisessä mielessä ei enää ole olemassa. Valokuva ei ole enää konkreettinen todiste ulkomaailmasta, sen sijaan valokuvalla voidaan luoda uusi rinnakkainen maailma, joka sekä on että ei ole olemassa.

Aqua Aura luo taiteessaan yllätyksellisiä todellisuuden ja mielikuvituksen yhdistäviä tiloja. Hän ottaa taiteellaan kantaa aikamme isoihin kysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen ja geeniteknologiaan. Hänen teknisesti virheettömät teoksensa ovat samalla myös osoitus siitä, kuinka digitaalisen kuvan rajoja työnnetään kohti vielä tutkimatonta maastoa.”

 

Aukioloajat: ke-pe klo 12-18; la-su klo 12-16.

Sijainti

Albertinkatu 30
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

Galleria Kajaste

ma–ti Suljettu
ke–pe 12:00–18:00
la–su 12:00–16:00