Designer Studios
Woodio

Yes, it’s wood.

Woodio on suomalainen, vuonna 2016 perustettu designorientoitunut materiaaliteknologiayritys. Woodion kehittämä materiaali on maailman ensimmäinen täysin vedenkestävä, puuhakkeesta valmistettu massiivipuukomposiitti. Yrityksen selkeälinjaiset kylpyhuoneen design-ratkaisut tuovat esiin ainutlaatuisen puumateriaalin mukaillen sen luonnollisuutta kauniisti.

Woodion tuotevalikoimaan kuuluvat pyöreälinjainen Soft-mallisto, kulmikkaan moderni Cube-mallisto sekä muotokieleltään modernin pehmeä kylpyamme. Kaikki mallit ovat saatavina eri väreissä, kiiltävällä tai mattapintaisella viimeistelyllä.

Valmistusprosessi on mahdollisimman vähäpäästöinen. Perinteisiin posliinikalusteisiin verrattuna ero on suuri, koska Woodion puukomposiitin valmistus ei kuormita ympäristöä korkeilla polttolämpötiloilla.

Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingin Konalassa yrityksen omalla tehtaalla. Pääraaka-aine syntyy lähialueilla tuotetusta pohjoisen puusta.

Tuotteille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Woodio palkittiin Vuoden Designteko -tunnustuksella syksyllä 2019. Palkinnon myöntää Design from Finland -merkki.

 

Woodio Showroom
Kaikukatu 2 c (2. kerros)
Avoinna sopimuksen mukaan (katso yhteystiedot)

Design District Illustration
information