Design Services & B2B

URBAN VIEW

Näytä kartalla
URBAN VIEW

Urban View palvelee erityisesti luovien alojen ammattilaisia. Yritys edustaa yksinoikeudella useita eri trendiennustamiseen keskittyviä toimistoja sekä välittää muoti- ja muotoilualojen ammattilehtiä, PANTONE-värijärjestelmiä ja tekijänoikeusvapaata grafiikkaa suunnittelutyön, ostojen ja markkinoinnin suunnittelun tueksi. Toimimme vuonna 1957 perustetun saksalaisen mode…information groupin agenttina pääosin Suomessa ja Baltian maissa. Mode…information group palvelee asiakkaitaan kaikissa maanosissa ulottaen agenttiverkostonsa tällä hetkellä yhteensä yli 80 maahan.

Järjestämme myös tuleviin trendeihin liittyviä tapahtumia ja koulutustilaisuuksia. Voitte tilata tarpeisiinne muokattuja trendiluentoja myös yrityksenne tiloihin, esimerkiksi osaksi koulutuspäiviä, asiakastapaamisia tai muita tapahtumia.

Asiakkaamme ovat enimmäkseen vaatetus-, sisustus- ja muotoilualojen yrityksiä, painotaloja sekä mainos- ja viestintätoimistoja. Palvelemme myös kosmetiikka- ja elintarvikealojen yrityksiä sekä kuluttaja-asiakkaita.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi vierailulle tai tutustu verkkokauppaamme!

Design District Illustration
information