Design & Interiors
TRE
  • Online Store Online Store
  • Tax Free Tax Free
  • Design District -ilta Design District -ilta

New Luxury, Happiness & Really Good Stuff

 

 

Lifestyle-kauppa TRE on Helsingin paras paikka tutustua kotimaiseen designiin. Meillä on maailman suurin valikoima suomalaista muotia ja designia saman katon alla.

Uskomme, että tekemällä hyviä valintoja elät onnellisempaa arkea. Siksi valikoimaamme kuuluu vain sellaisten merkkien tuotteita, joiden takana voimme seistä 100 %. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja myymme tuotteita, jotka kuvastavat yrityksen arvoja. Niitä ovat hyvä suunnittelu, laatu, kauneus, tasa-arvo ja läpinäkyvyys.

Valikoimassa on yli 300 merkkiä tunnetuista klassikoista kiinnostaviin uutuuksiin. Asiantuntevat myyjät kertovat mielellään myynnissä olevista brändeistä enemmän. Kivijalkakauppa on avoinna myös sunnuntaisin ja verkossa pääset shoppailemaan silloin kun sinulle sopii!

TRE haluaa designin avulla karkottaa elämästä ankeuden ja tuoda tilalle ilon, uskalluksen ja uudet ideat.

 

WILD Nordic Cafe – lounaskahvila ja ravintola

 

WILD on Michelin-kokki Jouni Toivasen kahvila-ravintola, joka ammentaa inspiraatiota suomalaisesta luonnosta. WILDissa tarjoillaan kahvilatuotteita ja lounasta. Kerran kuukaudessa järjestetään illallistapahtumia, joissa tarjoillaan seitsemän ruokalajin menuita vaihtuvin teemoin.

WILDissa tutut suomalaisen ruokakulttuurin elementit saavat uuden muodon, tietysti perinteitä ja raaka-aineita kunnioittaen. Esimerkiksi Liperin piirakka syödään heinillä maustetulla munavoilla ja aasialainen nuudelikulho tarjoillaan metsäsienillä sekä kuusella maustetulla liemellä. Raaka-aineina suositaan lähituotantoa ja villiyrttejä, Good Life Coffeen kahvi paahdetaan Helsingissä ja huolellisesti valitut oluet tulevat pienpanimoilta.

 

Tervetuloa kokemaan suomalainen ruoka villillä twistillä!

Design District Illustration
information