Eat, Drink & Sleep
Southpark

Ravintola Southparkissa tarjoillaan lounasta ja brunssia kuvankauniissa Koffin puistossa. Southparkin brunssipöytä notkuu freesejä makuja. Itsetehdyt kausittain vaihtuvat salaatit, myslibaari ja tuoreet hedelmät tuovat viikonlopun rientoihin kaivattua raikkautta. Toisaalta taas paistettu pekoni ja huolella haudutettu munakokkeli – pannukakuista ja muista jälkiruoista puhumattakaan – oikeuttavat pieniin paheisiin ja onnistuneeseen päivään.

Southparkin sisustus on suunnittelija Eliisa Korpijärven käsialaa. Hän halusi tuoda tunnelmaa puistosta ja Sinebrychoffin taidemuseosta myös sisälle ravintolaan. Näiden kahden vaikutus on nähtävissä ravintolan sisustuksessa, erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää ravintolaan varta vasten tilattuihin esineisiin.

Southparkissa järjestät myös upean ja ikimuistoisen yksityistilaisuuden! Meillä voit pitää esimerkiksi istuvan illallisen jopa yli 50 hengelle, yrityksen aamiaistilaisuuden tai vaikkapa kunnon juhlat omalla baarilla ja herkullisella buffetilla! Mikä olisikaan parempi juhlapaikka kuin tunnelmallinen ja kaunis ravintola Sinebrychoffin puiston laidalla? Southpark sijaitsee lisäksi loistavien kulkuyhteyksien varrella ja meiltä onkin helppo jatkaa iltaa moneen suuntaan.

Design District Illustration
information