Eat, Drink & Sleep

SOLO SOKOS HOTEL TORNI

Näytä kartalla
SOLO SOKOS HOTEL TORNI
  • Design District -ilta Design District -ilta

Tyylikkäästi jalat irti maasta

Helsingin sydämessä elävä klassikko on nyt itseoikeutetusti Solo Sokos Hotel Torni.

Solo-ideologian mukaisesti olemme paljon muutakin kuin rakennus ja osoite: meillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Tornin henki tarkoittaa yksilöllistä palvelua, pieniä yksityiskohtia, kokonaisvaltaista taide-elämystä ja tuhansia tarinoita.

Avatessamme 1931 olimme Helsingin korkein rakennus, ja vielä tänäkin päivänä voit yhden käden sormilla laskea meitä korkeammat rakennukset. Jokainen huoneemme on oma maailmansa, jonka huonevarustus on taattua Solo-laatua. Ihastele pieniä yksityiskohtia, kuten kaakeliuuneja, taideteoksia ja tassuammeita. Ylimmissä kerroksissa pisteenä iin päälle tulee upeat näköalat.

Hotelli on aina osannut nauttia tästä hetkestä. Hyvä itsetunto ja vahva oma persoona ovat läsnä ja vieraamme voivat aistia sen kaikessä tekemisessä. Torni on täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka piristävät ja jäävät mieleen.

Ravintola Tornissa yhdistelemme herkullisia makuja ja visuaalisuutta tyylillä ja kokeilunhaluisesti leikitellen. Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O’Malleys ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia kaupunkilaisten kohtaamispaikkoja.

Me Tornissa teemme työtä suurella tunteella ja haluamme yllättää sinut uusilla ideoillamme. Haluamme olla juuri se hotelli, joka jättää mieleesi pysyviä muistoja ja tunnelmia. Se, joka osaa uusiutua kerta toisensa jälkeen.

 

Design District Illustration
information