Designer Studios

Reetta Hiltunen

Näytä kartalla
Reetta Hiltunen

Tervetuloa tutustumaan Reetta Hiltusen (TaM) taiteelliseen tuotantoon studiolle Taiteiden yönä klo 17:00–20:30. 

Reetta Hiltusen studio toimii sekä työtilana että showroomina ja sijaitsee Helsingin sydämessä, Katajanokan kivijalkaliiketilassa. Studiolla on saatavilla Hiltusen maalaustaidetta, taidegrafiikkaa, asuste- ja sisustustekstiilit sekä taidepostikortteja.

Hiltunen on taustaltaan kuvataiteilija, taidegraafikko (TaM) ja kuosisuunnittelija. Tunnusomaista hänen taiteelle ovat hienovaraiset, pitkäjänteisesti käsityönä valmistetut figuuri-maalaukset paperille sekä niistä kootut digitaaliset kollaasit ja vedossarjat. 

Designin rooli on vahvassa synergiassa taiteeseen Hiltusen taidelähtöisessä pintakuvio- ja tuotesuunnittelussa. Designmallisto kantaa tavaramerkkinään oman nimen signeeraus-logoa ja erottuu taiteen kädenjäljestä, josta välittyy innovatiivisuus, yhtenäinen ja viimeistelty muotoilukieli. Kuosit toisintavat maalausten ja piirustusten figuureita sekä geometrisia muotoja, runsaissa väreissä, detaljeissa ja kerroksellisesti. Mallistot on valmistettu jokaista yksityiskohtaa myöten harkitusti valituista taidekuvista ja materiaaleista. Tuotteiden valmistusprosessi keskittyy korkeatasoiseen, eettiseen ja vastuulliseen lähituotantoon Euroopassa.

Tuotemerkkiin rinnastuu logo saksimaisista tanssijoista kuvastaen Hiltusen CanCan-asennetta; kaikki on mahdollista.

Design District Illustration
information