Design & Interiors
MUM’s

Eettisen designin Mum’s asuu Lönnrotinkadulla kivassa pienessä tilassa, suuren ikkunan takana. Meillä kaikki valmistetaan luonnon- ja kierrätetyistä materiaaleista reilusti käsityönä. Mallistoamme suunnittelemassa palkittuja taiteilijoita ja muotoilijoita. Yhdistämme suunnittelijat ja perinteisen käsityötaidon maailmalla.

Mum’silla on työpajoja neljässä kehittyvässä maassa ja kukin tuote suunnitellaan jo olemassa olevaan perinteiseen käsityötaitoon. Mum’sin ehkäpä jo hiukkasen maineikkaatkin matot valmistuvat pääosin Intiassa. Afrikassa teemme tuotteita t-paitatehtaan ylijäämäisestä puuvillasta, kierrätetyistä muovikanistereista ja puhelinjohtovaijerista, Kamputseassa ylijäämäsilkistä, Boliviassa alpakanvillasta ja kierrätetyistä käsinkirjailluista hamekankaista, muun muassa. Kannamme vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä, sanomme. Se tarkoittaa että työolosuhteet ovat kunnossa ja työkorvaus oikeudenmukainen, tuotantoketjumme läpinäkyvä.

Jokaisella Mum’sin tuotteella on eettinen tarina. Se on Mum’sin kauniiden tuotteidemme kruunu. Kurkkaa video mattojen syntypajaltamme. Kuvattu Intiassa 2019: ”This is how we do it. This is how they live through it”.

 

Mum’s on cool ja kiltti, kuulkaas.

Showroom avoinna tiistaisin 12-18 ja keskiviikkoisin 10-16.

Nettikauppa TÄÄLLÄ.

Kiitos.

Design District Illustration
information