Jewellery

Kalevala Koru & Lapponia

Näytä kartalla
Kalevala Koru & Lapponia
  • Online Store Online Store
  • Tax Free Tax Free

Löydät kaksi ikonista suomalaista korubrändiä, Kalevala Korun ja Lapponian, Kalevala Jewelry -myymälästä Pohjoisesplanadilla. Kaikki korut tehdään Suomessa ja kotimainen valmistus on tärkeä arvo yrityksen toiminnassa. Kalevala Koru on osa suomalaista kulttuuria ja ottaa koruillaan kantaa ympäröivään maailmaan ja ajan ilmiöihin. Kotimaiset Kalevala Korut ovat laadukkaita, aikaa kestäviä ja muotoilullisesti oivaltavia.

Suomalaisten naisten perustama ja omistama Kalevala Koru on jo yli 80 vuoden ajan ollut Suomen rakastetuin Koru. Kotimaisena käsityönä valmistetut korut edustavat ajatonta ja rohkeaa muotoilua ja juhlistavat jokaisessa meissä asuvaa kauneutta ja voimaa. Jokainen koru kertoo omaa tarinaansa, joka nivoutuu korun kantajan tarinaan. https://www.kalevalakoru.fi/fi/.

Lapponia Jewelry on vahvan taiteellisen vision ja suomalaisen käsityön ilmentymä. Lapponian pohjoisen luonnon inspiroima vallankumouksellinen muotokieli on ilahduttanut maailmaa jo lähes 60 vuoden ajan. Prinsessa Leian kaulalla ensimmäisessä Tähtien sota -elokuvassa vuonna 1977 nähty Planetaariset laaksot -kaulakoru on Lapponian ikonisin koru. Se on tuotannossa edelleen. https://www.lapponia.com/fi_fi/

Design District Illustration
information