Jewellery

House of Amber Fredrikinkatu

Näytä kartalla
House of Amber Fredrikinkatu
  • Tax Free Tax Free

Omistautuminen meripihkalle:

House of Amber perustettiin vuonna 1933 ja useiden sukupolvien ajan olemme kehittyneet yhdeksi maailman tunnetuimmista meripihka -brändeistä sekä koruissa että meripihkataiteessa. House of Amber käyttää vain kaikkein laadukkainta meripihkaa korujen valmistuksessa. Käytettävät jalokivet valitaan huolella ja korumme ovat yksilöllisesti suunniteltuja. Meripihkan lisäksi, niissä käytetään yleensä 14 ka kultaa, Sterling hopeaa ja timantteja sekä muita jalokiviä. Ammattitaitoiset kultaseppämme valmistavat sekä klassisesti että modernisti muotoiltuja koruja.

Luonnonhistoria:

Meripihkan maaginen maailma vie 30-50 miljoonaa vuotta taaksepäin menneeseen maailmaan. Kaikki alkaa Skandinavian pohjoisosan valtavista mäntymetsistä. Kun puu vaurioituu, se alkaa erittää pihkaa, joka sitten jähmettyy kiinteään muotoonsa puunkuoren ulkopuolelle. Jääkauden ja muinaishistoriallisten jokien jäätiköt siirsivät myöhemmin jähmettyneen pihkan Pohjanmereen ja Itämereen. Ajan saatossa pihka fossilisoituu muodostaen orgaanisen jalokiven, joka tunnetaan meripihkana – arvokkaana “pohjoisen kultana”.

Sijainti:

Fredrikinkadun myymälä sijaitsee Temppeliaukion kirkon välittömässä läheisyydessä. Lisäksi myymälältä on matkaa vain 400 metriä Kampin kauppakeskukseen.

Design District Illustration
information