Eat, Drink & Sleep

Hotel Lilla Roberts

Näytä kartalla
Hotel Lilla Roberts

Elokuussa 2015 avattu Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä historiallisessa Kaartinkaupungin ympäristössä, Helsingin Design Districtin sydämessä.

Art Deco henkisestä hotellista löytyy 130 tyylikästä ja tilavaa huonetta, viidessä huoneluokassa; ComfortStyleLuxJunior Sviitti sekä Sviitti. Väliovelliset huoneet tarjoavat miellyttävät mahdollisuudet perheille ja vieraille, jotka haluavat vähän enemmän tilaa nauttia. Ainutlaatuinen 100 m2 sviitti Kasarmitorinäkymin tarjoaa korkealaatuisen ja ylellisen mukavuuden. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja kaksi loistokasta kylpyhuonetta.

Tiesitkö, että ennen hotellitoimintaa arkkitehti Selim A. Lindqvistin suunnittelema kiinteistö toimi energialaitoksena ja myöhemmin Helsingin Poliisilaitoksena?

Kaartinkaupungin olohuone, Ravintola Krog Roba tarjoaa rennon pohjoismaalaisen keittiön antimia tyylikkäässä ravintolamiljöössä. Erikoismaininnan ansaitsevat Krogin suosikkiannokset Haukiwallenberg ja siika Smørrebrød. Lilla Robertsin aulasta löytyy myös yksi Helsingin kiinnostavimmista cocktail-baareista, Lilla e, jossa ”normaali” on tuntematonta ja pelkkä ”hyvä” ei riitä.  Lilla e:n artesaani-cocktailit ovat jotain, mitä ei voi sanoin kuvata – ne pitää kokea.

Hotellin sijainti aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä tekee hotellista täydellisen ja helpon kodin sekä liike- että vapaa-ajan vierailuille. Miellyttävän hiljainen Pikku Roobertinkatu varmistaa viihtyisän ja rauhallisen oleskelun Hotel Lilla Robertsissa, kuitenkin ainoastaan kivenheiton päässä kaupungin suosituimmista ravintola- ja baarielämän vetonauloista. Lilla Roberts on Small Luxury Hotels of the Word -ketjun jäsen.
You Are Invited!

Design District Illustration
information