Eat, Drink & Sleep

GLO Hotel Art

Näytä kartalla
GLO Hotel Art
  • Design District -ilta Design District -ilta

Uusi, persoonallinen lifestyle-hotelli, GLO Hotel Art, yhdistää ainutlaatuisella tavalla vuonna 1903 rakennetun Art Nouveau -linnan kokous- ja juhlatilat sekä modernin uuden hotellin.

GLO Hotel Art sijaitsee Lönnrotinkadulla, keskellä Helsingin eloisaa Design District –aluetta, 700 metrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hotellin nimi Art korostaa hotellin sijaintia taide- ja designtapahtumien keskipisteessä ja pitää sisällään GLO Art Collection kokoelman taidetta.

GLO Hotel Artin huoneiden tyylikäs ja moderni sisustus on tehty yhteistyössä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin on kiinnitetty erityistä huomiota mm. liike- ja perhematkustajien palveluvalikoissa.

Hotellin designattu GLO Lounge Bar tarjoaa mm. pientä syötävää ja hyviä viinejä suoraan tuottajilta. Bar palvelee hotellivieraita ja ohikulkijoita 24 tuntia vuorokaudessa.

Hotellin yli 100 vuotta vanhassa kellarissa sijaitsee ravintola GLO Art Kitchen, tyylilaji Nordic ja välineenä grilli. Ravintola Kitchen on avoinna maanantaista lauantaihin klo 18-22 ja se soveltuu erinomaisesti myös yksityistilaisuuksiin.

GLO konseptin persoonallinen elämyksellisyys ja Art Nouveau -linnan ainutlaatuiset puitteet soveltuvat hyvin erilaisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin.

Design District Illustration
information