Art, Galleries & Museums

Galleria Kajaste

Näytä kartalla
Galleria Kajaste

Galleria kajaste on nykytaiteeseen suuntautunut, kuvataiteen eri muotoja kuukausittain vaihtuvin näyttelyin esittelevä taidegalleria. Näyttelytoiminnan lähtökohtana on jokaisen valitun näyttelyn ainutlaatuisuutta arvostava esillepano näyttely-yleisön nautittavaksi ja arvioitavaksi. Taiteilijoiden, näyttelyvieraiden ja gallerian vuorovaikutuksessa syntyy jokaiseen galleriaan omanlaisensa galleriakulttuuri.

Galleria kajasteen nimi viittaa kajastavaan ajatukseen, tunteeseen, pohdintaan tai kysymykseen, jonka taideteos voi synnyttää katsojassaan ja mahdollistaa hänessä edelleen jonkin “kajastavan” uuden syntymistä: ajatuksen, tunteen, näkökulman, kyseenalaistamisen…

Sijainti
Galleria sijaitsee Bulevardin ja Albertinkadun kulmauksessa, Hotelli Albertin vieressä. Käynti galleriaan Albertinkadun puolelta.

Katutason galleriatilan lisäksi alakerrassa on Studiogalleria ja PikkuStudio. Katutason galleriatila, Studiogalleria ja PikkuStudio voidaan varata joko yhdelle näyttelylle kokonaan tai kaikissa tiloissa voi olla eri näyttely.

Design District Illustration
information