Art, Galleries & Museums
Bukowskis
  • Online Store Online Store

Bukowskis on Pohjoismaiden johtava huutokauppatalo, joka tänä päivänä toimii kansainvälisesti luoden ja kehittäen pohjoismaisia taide- ja designmarkkinoita. Järjestämme kansainvälisiä huutokauppoja, verkkohuutokauppoja sekä yksityismyyntejä.

Bukowskis Modern + Contemporary sekä Klassinen -huutokaupat

Bukowskis-huutokauppakonsepteja ovat Klassinen sekä Moderni + Contemporary – huutokaupat, jotka järjestetään keväisin ja syksyisin. Lisäksi Bukowskis järjestää Pohjoismaissa useita teemahuutokauppoja kuten Vintage & Fashion. Bukowskilla on tietotaitoa pitkältä ajalta.

Bukowskis Market – Pohjoismaiden johtava verkkohuutokauppa 

www.bukowskismarket.com – auki vuoden jokaisena päivänä

Vuonna 2010 Bukowskis siirtyi ensimmäisenä laatuhuutokauppana onlineen. Bukowskis Market -sivustolla on aina n. 3000 laatuesinettä myynnissä ja esittelytilat ovat Helsingin lisäksi Tukholmassa, Göteborgissa, Norrköpingissä ja Malmössä. Bukowskis Market tarjoaa ostajille mielenkiintoisia esineitä eri aikakausilta ja kaikissa hintaluokissa. Myyjille Bukowskis Market tarjoaa mainion kanavan tavoittaa yli 300,000 erillistä kävijää kuukausittain.

Ota yhteyttä jos haluat arvion esineestäsi, tai jos sinulla on kysymyksiä designing, taiteen, antiikin tai muiden arvoesineiden myymisestä tai ostamisesta. Asiantuntijamme edustavat vahvaa tietotaitoa monilta eri osa-alueilta koruista taiteeseen ja designista antiikkiin hopeaan.

Design District Illustration
information