Jewellery

Atelier Torbjörn Tillander

Näytä kartalla
Atelier Torbjörn Tillander

Atelier Torbjörn Tillanderin historia alkaa Pietarista vuonna 1860. Nykyisen toimitusjohtaja Tina Tillanderin isoisän isoisä Alexander E. Tillander lähti 11-vuotiaana Helsingin pitäjästä Pietariin ja perusti oman kultasepänliikkeensä vain 23-vuotiaana. Menestyvä yritys toimitti esineitä mm. Nikolai II:n perheelle. Kun vallankumous alkoi, siirtyi Tillanderin liiketoiminta suvun kotimaahan Suomeen. Sukupolvenvaihdosten myötä Torbjörn Tillanderista tuli yrityksen kultasepänverstaan johtaja. Myöhemmin hän perusti oman ateljeen, jossa keskittyi suunnittelemaan ja valmistamaan tilaustöitä yksityisasiakkaille.

Samoilla linjoilla jatkuu Atelier Torbjörn Tillanderin toiminta tänä päivänä Torbjörnin tyttären, Tinan, luotsaamana. Perinteisten työtapojen arvostus ja toisaalta rohkeus kokeilla uutta ovat Atelier Torbjörn Tillanderin vahvuuksia. Näin syntyy ainutlaatuista ja arvokasta käsityötä, josta yrityksemme on ylpeä.

Oma verstaamme on meille ylpeyden aihe. Huippuluokan tuotantotilat aivan keskellä Helsinkiä ovat nykyisin todella epätavallinen ratkaisu, mutta se palvelee korkeita laatutavoitteitamme. Kun koru toteutetaan asiakaspalvelijan, suunnittelijan ja kultasepän tiiviissä yhteistyössä, siitä saadaan tinkimättömän täydellinen.

Liikkeemme toimii Helsingin sydämessä, osoitteessa Kluuvikatu 1. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluumme.

www.tillander.com | Instagram: @ateliertorbjorntillander

Design District Illustration
information