Design & Interiors

A&A DESIGN

Näytä kartalla
A&A DESIGN

A&A Designista löydät laajan valikoiman vintage- ja industrial- henkisiä huonekaluja sekä sisustustuotteita. Meidän tuotteissa puu ja metalli ovat vahvoina elementteinä, persoonallisilla huonekaluilla onkin helppo luoda kontrastia kotiin. Valitsemamme tuotteet ovat kestäviä sekä näyttävät ja tuntuvat hyvältä.

Meidän johtoajatuksenamme on ettei sisustuksen tarvite olla niin vakavaa. Rakensimmekin myymälämme tämän ajatuksen pohjalta. Punavuorelaisen kerrostalon pohjakerroksesta löydät eri tyylejä rohkeasti esittelevän valikoiman showroomeja. Meiltä löydät vihreän sisäpuutarhan, industrial design huoneen, mahtipontisen black roomin ja monta muuta mielikuvituksellista huonetta. Halusimme liikkeen, jossa tavarat eivät ole vain esillä vaan käsinkosketeltavissa eri tiloissa. Kokeile siis rohkeasti huonekalujamme kun saavut paikalle!

A&A Design tarjoaa myös ammattitaitoista sisustus- ja remonttisuunnittelua asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Voit tilata koko asunnon suunnittelun, konsultaatiota tai opetusta myös omien suunnitelmien toteutukseen 3D- mallinnusohjelmalla.

Toivotamme sinut tervetulleeksi liikkeeseemme!

Design District Illustration
information